Loading...
Jó Performance Minőségű Cipő Kamasz Ruházat Utcai Női Adidas Lány 08OXnwPk

Öntözéstechnika

Egy megtervezett öntözőrendszer célja, hogy a növények, a bokrok, a manapság egyre kedveltebb magas ágyások és a gyep megkapják a szükséges vízmennyiséget. És a legfontosabb hogy kellő időben ,akkor is ha nekünk nincs időnk vagy kedvünk locsolgatni,ha kell naponta többször is.
hu Utcai Fiú Junior Nike CipőPepita Nightgazer Gs cT1lFKJ

Nyugodtan nyaralhatunk, ha hazajövünk nem vár majd egy kiszáradt virágágyás vagy egy sárga foltos gyep. Sőt nyaralás közben is egy App segítségével még meg is locsolhatjuk kedvenc növényeinket. Egy megfelelően megtervezett és szakszerűen telepített öntözőrendszerrel, időt, vizet és így még pénzt spórolhatunk és legfőképpen örömünket lelhetjük kertünkben. A legjobban működő megoldás a süllyesztett automata öntözőrendszer kiépítése, amely hosszútávon megtérül. Főleg a gyep öntözésére ajánlott. Ez a legmodernebb megoldás az öntözéses rendszer kialakítására.Cipő Es TalpúBőr Fitness 5 Skechers 36 37 Shape Ups Gördülő dCeWrxBo

Bokrok, cserjék, virágágyások, magas ágyások öntözésére a csepegtető csövek használata lehet a legjobb megoldás. Ezen belül is a látható vagy a földalatti csövek használata lehetséges. A csepegtető öntözőrendszerek előnye, hogy közvetlenül a növények gyökeréhez jut a víz. Így szinte semmi fölösleges párolgással nem kell számolni, és a növényt is védjük különbözö betegségek ellen a tulzott kézi locsolással szemben.

Vékonysávú gyep öntözésere is használhatunk speciális föld alatti csepegtető csöveket.Sziklakertek locsolására párakapukat is használhatunk.

Az Öntözőrendszer hatékonysága céljából felszerelhetünk egy esőérzékelőt is, így ha esik az eső, nem locsol fölöslegesen a rendszer.

Ezek után nem csak mi mondjuk hogy az automata öntözőrendszer nem luxuscikk - rohanó életünkben az időnek a megspórolását is lehetővé teszi.

Az öntözőrendszer működése teljesen automatikus. A vezérlés szabályozza az öntözés folyamatát.

Az öntözőrendszerMéretben1182785 Sportcipők Több ÚjOlcsón Adidas Új Magasszárú 5RjAL43 vezérlését végző programozható automatika rengeteg állítási lehetőséggel rendelkezik. Már a legegyszerűbb vezérlőn is szabadon kombinálhatjuk az öntözési időt, az öntözési napokat, az egyes zónák öntözési hosszát. Egy jó rendszer lefedi az egész kert minden egyes részét és azokat meg felelöen öntözi is.

Cégünk főleg az öntözéstechnikában élenjáró cégek, a Hunter, a Rain Bird, és a Toro termékeit telepíti.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését, és rövidesen Önt is Megrendelőink között üdvözölhetjük! Amennyiben Győr és Sopron vonzáskerületében lévő kertje automata öntözését szeretné megvalósítani, keressen bennünket bizalommal!

CipőEger Eredeti Nike Férfi Gardrobcsere hu 80vmNywnO

CipőEger Eredeti Nike Férfi Gardrobcsere hu 80vmNywnO


FONTOS: hogy környezetbarát, madaraknak, hasznos rovaroknak otthont adó, lehetőleg vegyszer mentes biokert kialakitasa.

  • Kapcsolat

CipőEger Eredeti Nike Férfi Gardrobcsere hu 80vmNywnO
CipőEger Eredeti Nike Férfi Gardrobcsere hu 80vmNywnO

CipőEger Eredeti Nike Férfi Gardrobcsere hu 80vmNywnO

AT-2345 BRUNN am GEBIRGE

(Niederlassung Österreich)
Heinrich Bablikstr. 17.

Nike Max Air Utcai 97 Cipő 5AjRL34

HU-9400 SOPRON

Tómalom u. 38.

HU-9121 GYŐRSZEMERE

Győri út 90.

Keress minket bizalommalCipőEger Eredeti Nike Férfi Gardrobcsere hu 80vmNywnO

Email: [email protected]
Tel.: +43 676 / 879 769 734
Tel.: +36 70 / 611 9220

CipőEger Eredeti Nike Férfi Gardrobcsere hu 80vmNywnO


KREATIV GARTEN © 2014-2019 Minden jog fenntartva. Design & Develop by kreativtrend.hu

CipőEger Eredeti Nike Férfi Gardrobcsere hu 80vmNywnO