Nike Anthracite Flyknit Blackblack Fsb Men's Shoes Trainer Chukka 1JclFK

Premium Sb Férfi Nike Eladó Janoski Cipő Max Feketekrém Stefan byvIfYg76  by Levente Kisistók

A Századvég 2013. május végén készített közvélemény-kutatásának tanúsága szerint az elmúlt hónapokban nem változtak jelentősen az erőviszonyok a pártok támogatottságát tekintve, a kormánypártok változatlanul őrzik vezető pozíciójukat mind a teljes népesség, mind a biztos szavazó pártválasztók körében.

2013. májusban a választókorúak 48 százaléka nyilatkozott úgy, hogy biztosan részt venne egy most vasárnap tartandó parlamenti voksoláson, azaz a választási aktivitás a korábbi hónapokban mértekkel azonos.

A pártszimpátiájukban bizonytalanok aránya gyakorlatilag február óta nem változott, továbbra is a választókorúak 44 százaléka tartozik ebbe a csoportba.

A Fidesz támogatottsága a teljes népesség körében 24 százalékos, az MSZP ebben a közegben 13 százalékon áll. A Jobbik támogatottsága 8 százalékos, az LMP-re a választópolgárok 2, az Együtt 2014-re 6 százalékuk szavazna. A Demokratikus Koalíció 1 százalékon áll, más pártokra a megkérdezettek 2 százaléka szavazna.

A biztos szavazó pártválasztók között a Fidesz 47, az MSZP 25 százalékon áll. A Jobbik támogatottsága 13, az LMP-é 2 százalék. Ebben  a dimenzióban az Együtt 2014-re 10 százalék, a Demokratikus Koalícióra 1 százalék voksolna. Egyéb pártok támogatottsága 2 százalékos a biztos szavazó pártválasztók körében.

Nike Anthracite Flyknit Blackblack Fsb Men's Shoes Trainer Chukka 1JclFKNike Anthracite Flyknit Blackblack Fsb Men's Shoes Trainer Chukka 1JclFKOra Boost Shoes Tubular Adidas Defiant Ultra StRita 8XwP0kOnNike Anthracite Flyknit Blackblack Fsb Men's Shoes Trainer Chukka 1JclFK
Adatfelvétel ideje 2013. május 25-27.

Adatfelvétel módja

 CATI

Mintanagyság

1000

Mintavételi hiba

3,2 százalék

Nike Anthracite Flyknit Blackblack Fsb Men's Shoes Trainer Chukka 1JclFK
Ingyenes SzállításEqt Férfi Cipő Originals Olcsó Adidas 5Sc4AR3Lqj
Post tags
Nike Anthracite Flyknit Blackblack Fsb Men's Shoes Trainer Chukka 1JclFK