Nike Anthracite Flyknit Blackblack Fsb Men's Shoes Trainer Chukka 1JclFK

Férfi Női GyermekCipő Sportcipő Sportruha Alfatop Sportruházat nmw8ONyv0P  by Levente Kisistók

A Századvég 2013. május végén készített közvélemény-kutatásának tanúsága szerint az elmúlt hónapokban nem változtak jelentősen az erőviszonyok a pártok támogatottságát tekintve, a kormánypártok változatlanul őrzik vezető pozíciójukat mind a teljes népesség, mind a biztos szavazó pártválasztók körében.

2013. májusban a választókorúak 48 százaléka nyilatkozott úgy, hogy biztosan részt venne egy most vasárnap tartandó parlamenti voksoláson, azaz a választási aktivitás a korábbi hónapokban mértekkel azonos.

A pártszimpátiájukban bizonytalanok aránya gyakorlatilag február óta nem változott, továbbra is a választókorúak 44 százaléka tartozik ebbe a csoportba.

A Fidesz támogatottsága a teljes népesség körében 24 százalékos, az MSZP ebben a közegben 13 százalékon áll. A Jobbik támogatottsága 8 százalékos, az LMP-re a választópolgárok 2, az Együtt 2014-re 6 százalékuk szavazna. A Demokratikus Koalíció 1 százalékon áll, más pártokra a megkérdezettek 2 százaléka szavazna.

A biztos szavazó pártválasztók között a Fidesz 47, az MSZP 25 százalékon áll. A Jobbik támogatottsága 13, az LMP-é 2 százalék. Ebben  a dimenzióban az Együtt 2014-re 10 százalék, a Demokratikus Koalícióra 1 százalék voksolna. Egyéb pártok támogatottsága 2 százalékos a biztos szavazó pártválasztók körében.

Nike Anthracite Flyknit Blackblack Fsb Men's Shoes Trainer Chukka 1JclFKNike Anthracite Flyknit Blackblack Fsb Men's Shoes Trainer Chukka 1JclFKNike BabáknakHu Nike Downshifter Nike Cipő 8 Cipő BabáknakHu Downshifter 8 Downshifter LqGjMpSUVzNike Anthracite Flyknit Blackblack Fsb Men's Shoes Trainer Chukka 1JclFK
Adatfelvétel ideje 2013. május 25-27.

Adatfelvétel módja

 CATI

Mintanagyság

1000

Mintavételi hiba

3,2 százalék

Nike Anthracite Flyknit Blackblack Fsb Men's Shoes Trainer Chukka 1JclFK
ShoesFree Shippingamp; Shippingamp; Women's Women's Returns Women's ShoesFree Shippingamp; ShoesFree Returns bDIH29EYeW
Post tags
Nike Anthracite Flyknit Blackblack Fsb Men's Shoes Trainer Chukka 1JclFK
Nike Anthracite Flyknit Blackblack Fsb Men's Shoes Trainer Chukka 1JclFK