Nike Nike CipoSzeged hu Gardrobcsere CipoSzeged Gardrobcsere 0m8Nnw

Sneakerstudio Akciós Sneaker Cipők Originals Ár Adidas hu KuJTF1cl3  by Levente Kisistók

A Századvég 2013. május végén készített közvélemény-kutatásának tanúsága szerint az elmúlt hónapokban nem változtak jelentősen az erőviszonyok a pártok támogatottságát tekintve, a kormánypártok változatlanul őrzik vezető pozíciójukat mind a teljes népesség, mind a biztos szavazó pártválasztók körében.

2013. májusban a választókorúak 48 százaléka nyilatkozott úgy, hogy biztosan részt venne egy most vasárnap tartandó parlamenti voksoláson, azaz a választási aktivitás a korábbi hónapokban mértekkel azonos.

A pártszimpátiájukban bizonytalanok aránya gyakorlatilag február óta nem változott, továbbra is a választókorúak 44 százaléka tartozik ebbe a csoportba.

A Fidesz támogatottsága a teljes népesség körében 24 százalékos, az MSZP ebben a közegben 13 százalékon áll. A Jobbik támogatottsága 8 százalékos, az LMP-re a választópolgárok 2, az Együtt 2014-re 6 százalékuk szavazna. A Demokratikus Koalíció 1 százalékon áll, más pártokra a megkérdezettek 2 százaléka szavazna.

A biztos szavazó pártválasztók között a Fidesz 47, az MSZP 25 százalékon áll. A Jobbik támogatottsága 13, az LMP-é 2 százalék. Ebben  a dimenzióban az Együtt 2014-re 10 százalék, a Demokratikus Koalícióra 1 százalék voksolna. Egyéb pártok támogatottsága 2 százalékos a biztos szavazó pártválasztók körében.

Nike Nike CipoSzeged hu Gardrobcsere CipoSzeged Gardrobcsere 0m8NnwNike Nike CipoSzeged hu Gardrobcsere CipoSzeged Gardrobcsere 0m8NnwMax Utcai 97 Air Nike Wmns Női Cipő zVLqSUMpGNike Nike CipoSzeged hu Gardrobcsere CipoSzeged Gardrobcsere 0m8Nnw
Adatfelvétel ideje 2013. május 25-27.

Adatfelvétel módja

 CATI

Mintanagyság

1000

Mintavételi hiba

3,2 százalék

Nike Nike CipoSzeged hu Gardrobcsere CipoSzeged Gardrobcsere 0m8Nnw
Stan hu Adidas Originals Cipő Smith Glami uFcK31TlJ
Post tags
Nike Nike CipoSzeged hu Gardrobcsere CipoSzeged Gardrobcsere 0m8Nnw
Nike Nike CipoSzeged hu Gardrobcsere CipoSzeged Gardrobcsere 0m8Nnw