Ftwwht Cipők Gum3 Női Adidas Sportcipők Piros Lifestyle Red iXuPZTOk

Adidas Superstar C77124 Luxus Extravagáns Originals Cipő mnyN0wv8O  by Levente Kisistók

A Századvég 2013. május végén készített közvélemény-kutatásának tanúsága szerint az elmúlt hónapokban nem változtak jelentősen az erőviszonyok a pártok támogatottságát tekintve, a kormánypártok változatlanul őrzik vezető pozíciójukat mind a teljes népesség, mind a biztos szavazó pártválasztók körében.

2013. májusban a választókorúak 48 százaléka nyilatkozott úgy, hogy biztosan részt venne egy most vasárnap tartandó parlamenti voksoláson, azaz a választási aktivitás a korábbi hónapokban mértekkel azonos.

A pártszimpátiájukban bizonytalanok aránya gyakorlatilag február óta nem változott, továbbra is a választókorúak 44 százaléka tartozik ebbe a csoportba.

A Fidesz támogatottsága a teljes népesség körében 24 százalékos, az MSZP ebben a közegben 13 százalékon áll. A Jobbik támogatottsága 8 százalékos, az LMP-re a választópolgárok 2, az Együtt 2014-re 6 százalékuk szavazna. A Demokratikus Koalíció 1 százalékon áll, más pártokra a megkérdezettek 2 százaléka szavazna.

A biztos szavazó pártválasztók között a Fidesz 47, az MSZP 25 százalékon áll. A Jobbik támogatottsága 13, az LMP-é 2 százalék. Ebben  a dimenzióban az Együtt 2014-re 10 százalék, a Demokratikus Koalícióra 1 százalék voksolna. Egyéb pártok támogatottsága 2 százalékos a biztos szavazó pártválasztók körében.

Ftwwht Cipők Gum3 Női Adidas Sportcipők Piros Lifestyle Red iXuPZTOkFtwwht Cipők Gum3 Női Adidas Sportcipők Piros Lifestyle Red iXuPZTOkUtcai Férfi Originals Emag Adidas CampusBz0071 CipöFekete hu F3l1JTcK5uFtwwht Cipők Gum3 Női Adidas Sportcipők Piros Lifestyle Red iXuPZTOk
Adatfelvétel ideje 2013. május 25-27.

Adatfelvétel módja

 CATI

Mintanagyság

1000

Mintavételi hiba

3,2 százalék

Ftwwht Cipők Gum3 Női Adidas Sportcipők Piros Lifestyle Red iXuPZTOk
Air Just Do Narancssárgakrém Cipő Max It 1 Nike Narancssárga BerdQxoWC
Post tags
Ftwwht Cipők Gum3 Női Adidas Sportcipők Piros Lifestyle Red iXuPZTOk