Cipő Smith Olcsón Stan Baba Adidas Féláron Eladó Originals 8Xn0wZOPNk

Cipő Duckboot Webáruház Force NikeFérfi Lunar Kosárlabda 1 bgvIf7yY6m  by Levente Kisistók

A Századvég 2013. május végén készített közvélemény-kutatásának tanúsága szerint az elmúlt hónapokban nem változtak jelentősen az erőviszonyok a pártok támogatottságát tekintve, a kormánypártok változatlanul őrzik vezető pozíciójukat mind a teljes népesség, mind a biztos szavazó pártválasztók körében.

2013. májusban a választókorúak 48 százaléka nyilatkozott úgy, hogy biztosan részt venne egy most vasárnap tartandó parlamenti voksoláson, azaz a választási aktivitás a korábbi hónapokban mértekkel azonos.

A pártszimpátiájukban bizonytalanok aránya gyakorlatilag február óta nem változott, továbbra is a választókorúak 44 százaléka tartozik ebbe a csoportba.

A Fidesz támogatottsága a teljes népesség körében 24 százalékos, az MSZP ebben a közegben 13 százalékon áll. A Jobbik támogatottsága 8 százalékos, az LMP-re a választópolgárok 2, az Együtt 2014-re 6 százalékuk szavazna. A Demokratikus Koalíció 1 százalékon áll, más pártokra a megkérdezettek 2 százaléka szavazna.

A biztos szavazó pártválasztók között a Fidesz 47, az MSZP 25 százalékon áll. A Jobbik támogatottsága 13, az LMP-é 2 százalék. Ebben  a dimenzióban az Együtt 2014-re 10 százalék, a Demokratikus Koalícióra 1 százalék voksolna. Egyéb pártok támogatottsága 2 százalékos a biztos szavazó pártválasztók körében.

Cipő Smith Olcsón Stan Baba Adidas Féláron Eladó Originals 8Xn0wZOPNkCipő Smith Olcsón Stan Baba Adidas Féláron Eladó Originals 8Xn0wZOPNkAdidas Cipő A Neo K Madeinpapp Os Hoops Aq1652 38 Utcai 23 FT1c3uKlJ5Cipő Smith Olcsón Stan Baba Adidas Féláron Eladó Originals 8Xn0wZOPNk
Adatfelvétel ideje 2013. május 25-27.

Adatfelvétel módja

 CATI

Mintanagyság

1000

Mintavételi hiba

3,2 százalék

Cipő Smith Olcsón Stan Baba Adidas Féláron Eladó Originals 8Xn0wZOPNk
Brandwebshop Utcai Férfi Utcai Nike Cipő Nike Cipő Brandwebshop Férfi Brandwebshop Cipő 5q43AjRL
Post tags
Cipő Smith Olcsón Stan Baba Adidas Féláron Eladó Originals 8Xn0wZOPNk
Cipő Smith Olcsón Stan Baba Adidas Féláron Eladó Originals 8Xn0wZOPNk